Τη νύχτα-μέρα έκαναν εκατοντάδες δρομείς στο 5ο Kallithea Night Run το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021, που διοργάνωσε ο Φιλαθλητικος Σύλλογος  Καλλιθέας μετά από ένα χρόνο απουσίας!

Το ξεχωριστό νυχτερινό δρώμενο πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Τζιτζιφιών με απόλυτη επιτυχία και τη συμμετοχή 600 περίπου δρομέων, όπως όριζε το εγκεκριμένο πρωτόκολλο από την ΓΓΑ και σύμφωνα με το οποίο στον αγώνα είχαν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι δρομείς με τα απαραίτητα πιστοποιητικά και τεστ, στέλνοντας με αυτό τον τρόπο ενωτικό μήνυμα στο δρομικό κίνημα!

 
Be Active HELLAS και «Όραμα Ελπίδας» μαζί μας στο 5ο Kallithea Night Run!!!
Ο αγώνας, που διοργανώνει ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, του Σ.Ε.Γ.Α.Σ και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ενώ εντάσσεται στις δράσεις του Be Active HELLAS.
Η Πρωταθλήτρια Ξιφασκίας με αμαξίδιο και Πρέσβειρα του BeActiveHellas αλλά και του Kallithea Night Run για δεύτερη φορά, Κέλλυ Λουφάκη θα συμμετάσχει στη διαδρομή των 2,5 km, στην οποία θα συμμετέχουν και παιδιά ΑμεΑ, στέλνοντας μήνυμα θέλησης και μαχητικότητας!!!
Αξίζει να τονίσουμε ότι μαζί μας στο 5ο Kallithea Night Run θα είναι και το «Όραμα Ελπίδας» με σκοπό την ενημέρωση και την εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών για ακόμα περισσότερες ελπίδες ζωής, στέλνοντας το μήνυμα «Δώσε Ελπίδα, Δώσε Ζωή»!!!
 
22/10/2021
 
Σημείο Εκκίνησης-Τερματισμού Πλατεία Τζιτζιφιών (Ελ.Βενιζέλου και Ποσειδώνος).
Σημείο Παραλαβής αγωνιστικού πακέτου Πλατεία Τζιτζιφιών το Σάββατο 23/10 και ώρες 10:00-18:00.

 

Σας ενημερώνουμε ότι το αγωνιστικό πακέτο θα το παραλάβετε το Σάββατο 23 Οκτωβρίου (την ημέρα του αγώνα) από τις 10.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα στην Πλατεία Τζιτζιφιών.

Για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να έχετε μαζί σας αντίγραφο του mail με το bib number, την ταυτότητα ή το διαβατήριο σας, καθώς και το Πιστοποιητικό Εμβολιασμού σας ή Νόσησης ή μοριακό test ή rapid test (εντός 48 ωρών πριν τον αγώνα) ή self test (για τους ανήλικους δρομείς εντός 24 ωρών πριν τον αγώνα).

Για την παραλαβή του πακέτου από εκπρόσωπο του δρομέα, θα πρέπει υποχρεωτικά ο εκπρόσωπος σας να έχει μαζί του αντίγραφο της ταυτότητας του δρομέα, αντίγραφο του mail με το bib number, καθώς και αντίγραφο του Πιστοποιητικού Εμβολιασμού ή Νόσησης του δρομέα ή μοριακό testή rapid test (εντός 48 ωρών πριν τον αγώνα) ή self test (για τους ανήλικους δρομείς εντός 24 ωρών πριν τον αγώνα).

Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε!!!

22/10/2021

Σας παρουσιάζουμε το αγωνιστικό T-shirt του 5ου Kallithea Night Run 2021!!!

15/10/2021

Οι ώρες εκκίνησης για όλες τις αγωνιστικές διαδρομές του 5ου Kallithea Night Run είναι οι εξής:

2,5 km - 10 km: 19:30

5 km: 21:30

Σας περιμένουμε το Σάββατο 23 Οκτωβρίου να φωτίσουμε για 5η χρονιά την Καλλιθέα!!!

13/10/2021

 
Σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές για όλες τις αγωνιστικές διαδρομές του 5ου Kallithea Night Run έκλεισαν!!!Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη και το ενδιαφέρον, που μας δείχνετε κάθε φορά!!!
 
11/10/2021

Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου έρχεται το 5ο Kallithea Night Run 2021 με αγωνιστικές διαδρομές 2,5km, 5km και 10 km!!!Μείνετε συντονισμένοι για την έναρξη των εγγραφών!!!

Αγαπητοί μας δρομείς!

Σας ευχόμαστε ολόψυχα Χρόνια Πολλά και Καλές γιορτές με όμορφες και ζεστές οικογενειακές στιγμές!

Ο νέος χρόνος να είναι γεμάτος υγεία, ευτυχία και αγάπη για εσάς και τις οικογένειές σας!!!

Ας ελπίσουμε ότι του χρόνου θα μπορούμε να τρέξουμε και πάλι όλοι μαζί στους αγαπημένους μας δρομικούς αγώνες χωρίς περιορισμούς και αποστάσεις!!!

Για να διατηρούμε την επαφή μας και να αλληλεπιδρούμε μπορείτε να μας ακολουθείτε στα Social Media των δρομικών μας Αγώνων και τα επίσημα sites:

www.kallithearun.gr

www.kallitheanightrun.gr

www.kallitheahalf.gr

www.filkal.gr

Facebook:

https://www.facebook.com/Kallithea-Run-1521290191467611/

https://www.facebook.com/kallitheanightrun.gr/

https://www.facebook.com/kallitheahalfMarathon/

Instagram:

www.instagram.com/kallitheanightrun

www.instagram.com/kallithearun.gr

www.instagram.com/kallitheahalfmarathon

www.instagram.com/filathlitikos_kallitheas

Καλές γιορτές και ευτυχισμένο το 2021!!!❤️

Το Γραφείο Τύπου