Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε εφαρμογή το Σάββατο 21/10 στην Καλλιθέα λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «7ο Kallithea Night Run 2023».

Ειδικότερα το Σάββατο (21/10) θα πραγματοποιηθούν:

  • Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων κατά τις ώρες 16.00΄ έως 23.00΄ στην οδό Ελ. Βενιζέλου (Λ. Θησέως), στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σκίππη - Σκρά και της Λ. Ποσειδώνος (Παλαιά Παραλιακή) και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Προσωρινή και σταδιακή απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων κατά τις ώρες 16.00΄ έως 23.00΄, στην οδό Ελ. Βενιζέλου (Λ. Θησέως), στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Ποσειδώνος (Παλαιά Παραλιακή) και της οδού Πεισιστράτου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

 

 

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

19.20: Εκκίνηση Αγώνα Δρόμου 2,5 χλμ
20.00: Εκκίνηση Αγώνα δρόμου 10 χλμ
21.30: Εκκίνηση Αγώνα δρόμου 5 χλμ

Χρονικό Όριο Ολοκλήρωσης Αγώνων:

Για τα 10χλμ είναι 1 ώρα και 30 λεπτά

Για τα 5χλμ είναι 1 ώρα

Για τα 2,5χλμ είναι 30 λεπτά

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

 

 
 
Με την υπογραφή της «Μπεγνής Catering», το MISKO Pasta Party σήμερα το βράδυ θα σας ταξιδέψει σε ένα υπέροχο γευστικό ταξίδι!!!
 
Η «Μπεγνής Catering» διατηρεί το όνομά της από το 1985 και οι άνθρωποί της γνωρίζουν ότι η υψηλή γαστρονομία είναι συνδεδεμένη με την υψηλή ποιότητα.
 
Σήμερα, χάρη στην πολυετή πείρα, τον επαγγελματισμό και την αξιοπιστία, η εταιρεία Μπεγνής έχει καταξιωθεί ως το όνομα-συνώνυμο επιτυχημένων εκδηλώσεων.
 
Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, σχεδιάζει μενού υψηλών προδιαγραφών σύμφωνα με τις γευστικές υποδείξεις ενώ φροντίζει για τη διακριτική παρουσία στον χώρο σας ή στον χώρο, που έχετε επιλέξει.
 
Είναι δίπλα σας για να σχεδιάσετε αυτό ακριβώς, που φαντάζεστε!!!
 
 
 
Στο Kallithea Night Run 2023..Τα μακαρόνια είναι MISKO!!!
 
Σας περιμένουμε αμέσως μετά το τέλος του πρώτου αγώνα στην πλατεία Τζιτζιφιών σε ένα ακόμα MISKO Pasta Party με την υπογραφή του catering Begnis!!!
 
Εδώ και έναν αιώνα, τα μακαρόνια MISKO έχουν κατακτήσει τις καρδιές μικρών και μεγάλων, μεταμορφώνοντας το πιο αγνό και 100% ελληνικό σιτάρι σε κάθε είδους σχήμα και γεύση.
 
Κάθε πακέτο ζυμαρικών MISKO είναι μία ανάμνηση, αλλά και ένα νέο γευστικό ταξίδι, στον μαγικό κόσμο της πιο αγαπημένης μάρκας ζυμαρικών στην Ελλάδα. Από το κλασικό Κριθαράκι και το Παστίτσιο, μέχρι τα νέα Τρικολόρε, που απογειώνουν κάθε ευφάνταστη συνταγή, τα μακαρόνια MISKO παράγονται με αγάπη και φροντίδα στην Ελλάδα και ταξιδεύουν από το χωράφι… στο πιάτο, για να μας προσφέρουν υψηλής θρεπτικής αξίας προϊόντα.
 
Στο περίπτερο της MISKO στην πλατεία, το catering Begnis μαγειρεύει για όλους εμάς λαχταριστές συνταγές με μακαρόνια και σάλτσες MISKO, για να αναπληρώσουμε ενέργεια και να απολαύσουμε τη γεμάτη τους γεύση!
 
Misko Pasta Party: 19:30-23:00
 
 
 
 

 

Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος είναι μέλος του Διεθνούς Οργανισμού SOS Children’s Villages International, που λειτουργεί σε 136 χώρες, με σκοπό την προστασία παιδιών που στερούνται ή κινδυνεύουν να στερηθούν τη φροντίδα των βιολογικών τους γονιών.

Tα Παιδικά Χωριά SOS βοηθάνε τις οικογένειες να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον φροντίδας και ασφάλειας, ώστε κάθε παιδί να μεγαλώνει με αγάπη και σεβασμό. Όταν, για σοβαρούς λόγους, ένα παιδί δεν μπορεί πλέον να παραμείνει στη βιολογική του οικογένεια, παρέχουν ένα εναλλακτικό περιβάλλον φροντίδας, είτε σε οικογένειες αναδοχής είτε, για όσο χρονικό διάστημα χρειαστεί, σε ένα Παιδικό Χωριό SOS. Στην Ελλάδα λειτουργούν 4 Παιδικά Χωριά SOS, 1 Παιδικό Ξενώνα SOS, 2 Προγράμματα Αυτονόμησης Νέων Ενηλίκων, 10 Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας και 6 Κέντρα Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης.

Σας περιμένουμε στο περίπτερο στην Πλατεία Τζιτζιφιών το Σάββατο 21/10!

 

 
 
Μαζί μας για 4η χρονιά στο 7ο Kallithea Night Run θα είναι το «Όραμα Ελπίδας» με τη δράση «Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών! Δώσε Ελπίδα, Δώσε Ζωή»!!!
 
Όλοι οι δρομείς αλλά και ο κόσμος, που θα έρθει να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα, θα έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν το Σάββατο 21/10 στο περίπτερο για το «Όραμα Ελπίδας» στην Πλατεία Τζιτζιφιών για να ενημερωθούν και να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.
 
Σας περιμένουμε όλες και όλους να στείλουμε μήνυμα ζωής και ελπίδας!!!
 
 
 
Σας ενημερώνουμε ότι τον αριθμό συμμετοχής σας με το chip χρονομέτρησης και το υλικό συμμετοχής θα τα παραλάβετε ως εξής:
 
- Την Πέμπτη 19/10/2023, 17.00-20.00 από το κατάστημα FilaSportsArena, 25ης Μαρτίου 12, 17778-Ταύρος
 
- Την Παρασκευή 20/10/2023, 10.00-14.00 και 17.00-20.00 από το κατάστημα FilaSportsArena, 25ης Μαρτίου 12, 17778-Ταύρος
 
- Το Σάββατο 21/10/2023, 10.00-18.00 από το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης, στην Πλατεία Τζιτζιφιών, Ελ.Βενιζέλου και Ποσειδώνος, Καλλιθέα.
 
Φροντίστε για την έγκαιρη παραλαβή του πακέτου συμμετοχής.
 
Σε κάθε περίπτωση, για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να έχετε μαζί σας αντίγραφο του mail, που έχετε λάβει και την ταυτότητα ή το διαβατήριο σας.
 
Για την παραλαβή όλων των παραπάνω από εκπρόσωπο του δρομέα, θα πρέπει υποχρεωτικά ο εκπρόσωπος σας να έχει μαζί του αντίγραφο της ταυτότητας του δρομέα και αντίγραφο του mail.
 
Σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει λάβει το e-mail της διοργάνωσης με τον αριθμό συμμετοχής του και δεν βρίσκει το όνομά του στις λίστες εκκίνησης της ιστοσελίδας www.kallitheanightrun.gr τότε θα πρέπει να προσέλθει στο κέντρο εγγραφών για να παραλάβει τον αριθμό συμμετοχής του έχοντας μαζί του την ταυτότητά του και το αποδεικτικό της πληρωμής της συνδρομής του στον αγώνα.
 
Σε περίπτωση, που θέλετε να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αλλαγή στα στοιχεία της εγγραφής σας, πρώτα θα κάνετε την παραλαβή του αριθμού σας και στη συνέχεια θα απευθυνθείτε στο Γραφείο Επίλυσης Προβλημάτων, που θα λειτουργήσει στο Κέντρο Εγγραφών το Σάββατο 21/10 στην Πλατεία Τζιτζιφιών.
 
Εκκίνηση-Τερματισμός: Πλατεία Τζιτζιφιών, Καλλιθέα
 
Πρόγραμμα αγώνων:
 
19.20: Εκκίνηση αγώνα Δρόμου 2,5 χλμ
 
20.00: Εκκίνηση αγώνα δρόμου 10 χλμ
 
21.30: Εκκίνηση αγώνα δρόμου 5 χλμ
 
Χρονικό Όριο Ολοκλήρωσης Αγώνων:
 
Για τα 10χλμ είναι 1 ώρα και 30 λεπτά
 
Για τα 5χλμ είναι 1 ώρα
 
Για τα 2,5χλμ είναι 30 λεπτά
 
Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε!!!
 
 

 

Σας παρουσιάζουμε το νέο αγωνιστικό T-shirt του 7ου Kallithea Night Run 2023!!!

Οι εγγραφές στο www.kallitheanightrun.gr συνεχίζονται έως και το Σάββατο 14/10!!!

 

 

Με σύνθημα «Ελάτε να φωτίσουμε την Καλλιθέα», ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου διοργανώνει το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023 για 7η χρονιά το ξεχωριστό νυχτερινό αθλητικό αγώνα 7th KALLITHEA NIGHT RUN, όπου χιλιάδες δρομείς κάνουν την Νύχτα-Μέρα, τρέχοντας στην κεντρική Λεωφόρο, Ελ. Βενιζέλου στην Καλλιθέα.

Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, της Περιφέρειας Αττικής, του ΣΕΓΑΣ, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και εντάσσεται στις δράσεις του Be Active Hellas. Οι συμμετέχοντες κάθε χρόνο ξεπερνούν τους 2.000 κάθε κατηγορίας στις διαδρομές των 2,5 km, 5 km και 10 km, μιας και ο μοναδικός αυτός αγώνας απευθύνεται σε όλα τα μέλη μιας οικογένειας ενώ αξιόλογες είναι και οι συμμετοχές Ελλήνων Πρωταθλητών του στίβου και των μεγάλων αποστάσεων.

Η κεντρική Λεωφόρος Ελ. Βενιζέλου φωτίζεται στο πέρασμα των δρομέων από τους ειδικούς φακούς με τους οποίους τρέχουν, προσφέροντας έτσι ένα εντυπωσιακό θέαμα! Όλες οι διαδρομές είναι πιστοποιημένες από την ΑIMS International.

Η τεράστια επιτυχία του «KALLITHEA NIGHT RUN» οφείλεται όχι μόνο στη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και την πολυετή εμπειρία της Οργανωτικής Επιτροπής στην διοργάνωση δρομικών αγώνων! Σπουδαία είναι και η συμμετοχή των εθελοντών, οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους από κάθε πόστο και βρίσκονται συνεχώς δίπλα στους δρομείς και τους διοργανωτές, προάγοντας με αυτό τον τρόπο το αίσθημα της προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Οι εγγραφές μέσα από το www.kallitheanightrun.gr για τις αγωνιστικές διαδρομές των 10km, 5km και 2,5km συνεχίζονται έως το Σάββατο 14/10!

Σας περιμένουμε όλες και όλους να φωτίσουμε την Καλλιθέα!