Σας ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας Καλά Χριστούγεννα και η νέα Χρονιά να είναι γεμάτη υγεία, αγάπη και χαμόγελα σε εσάς και τις οικογένειες σας!

 

 

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους δρομείς, που συμμετείχαν στο 6ο Kallithea Night Run το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022 και «φώτισαν» και φέτος τους δρόμους της Καλλιθέας δημιουργώντας μια φανταστική ατμόσφαιρα με το χαμόγελο και την ενέργεια τους!!!

Το 6ο Kallithea Night Run, που διοργανώνει ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας, διεξήχθη με πολύ μεγάλη επιτυχία με τη συμμετοχή χιλιάδων δρομέων παρ’όλες τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, που επικρατούσαν από το πρωί σε όλη την Αττική.

Αξίζει, επίσης, να τονίσουμε ότι για 3η χρονιά πραγματοποιηθήκε δράση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" με σκοπό την ενημέρωση των δρομέων για το πρόγραμμα "Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών. Δώσε Ελπίδα. Δώσε ζωή"!!!

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, της Περιφέρειας Αττικής, του Σ.Ε.Γ.Α.Σ, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και εντάχθηκε στις δράσεις του Be Active Hellas.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι συνέβαλαν στην άκρως επιτυχημένη διεξαγωγή του αγώνα και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Οκτώβριο του 2023!!!

Το Γραφείο Τύπου

Σας ενημερώνουμε ότι τις προσωπικές σας φωτογραφίες από τους αγώνες των 10 km, 5 km και 2,5 km μπορείτε να τις βρείτε στο παρακάτω link πατώντας το bib number σας!

https://www.energyphotos.gr/event/Kallithea-Night-Run-2022/

Σας ευχαριστούμε πολύ!

 

 

 
Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 15/10 από τις 10 το πρωί θα πραγματοποιούνται εγγραφές στην Πλατεία Τζιτζιφιών για όλους τους αγώνες και για όσο υπάρχει διαθεσιμότητα!!!
 
Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περίμενουμε!!!
 
Σας ενημερώνουμε για τις ώρες εκκίνησης για το 6ο Kalithea Night Run 2022!!!
 
10 km: 19:30
2,5 km: 19:35
5 km: 21:00
 
Ολοι οι αγώνες έχουν εκκίνηση και τερματισμό στην Πλατεία Τζιτζιφιών (Ελευθερίου Βενιζέλου και Ποσειδώνος) στην Καλλιθέα.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «6ο Kallithea Night Run 2022»

Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «6ο Kallithea Night R un 2022» το Σάββατο 15/10/2022, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε οδούς περιοχής Δήμου Καλλιθέας, ως εξής:

  • Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων κατά τις ώρες 19.00΄ έως 22.00΄ στην οδό Ελ. Βενιζέλου (Λ. Θησέως), στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σκίππη - Σκρά και της Λ. Ποσειδώνος (Παλαιά Παραλιακή) και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.
  • Προσωρινή και σταδιακή απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων κατά τις ώρες 16.00΄ έως 22.00΄, στην οδό Ελ. Βενιζέλου (Λ. Θησέως), στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Ποσειδώνος (Παλαιά Παραλιακή) και της οδού Πεισιστράτου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

 
Σας ενημερώνουμε ότι τον αριθμό συμμετοχής σας με το chip χρονομέτρησης και το υλικό συμμετοχής μπορείτε να τα παραλάβετε:
 
Την Πέμπτη 13/10 και την Παρασκευή 14/10 και ώρες 10:00-14:00 και 17:00-20:00 στο κατάστημα ''Fila Sports Arena'' στη διεύθυνση 25ης Μαρτίου 12, Ταύρος (πλησίον ΗΣΑΠ Καλλιθέας).
 
Το Σάββατο 15/10 από το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης, που θα λειτουργήσει από τις 10.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα στην Πλατεία Τζιτζιφιών.
 
Για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να έχετε μαζί σας αντίγραφο του mail, που θα έχετε λάβει από τη διοργάνωση (έως σήμερα το βράδυ) και την ταυτότητα ή το διαβατήριο σας.
 
Για την παραλαβή όλων των παραπάνω από εκπρόσωπο του δρομέα, θα πρέπει υποχρεωτικά ο εκπρόσωπος σας να έχει μαζί του αντίγραφο της ταυτότητας του δρομέα και αντίγραφο του mail.
 
Σε περίπτωση που κάποιος δεν λάβει το mail της διοργάνωσης με τον αριθμό συμμετοχής του και δεν βρίσκει το όνομά του ούτε στις λίστες εκκίνησης στο www.kallitheanightrun.gr τότε θα πρέπει να προσέλθει στο κέντρο εγγραφών το Σάββατο 15/10 στην Πλατεία Τζιτζιφιών για να παραλάβει τον αριθμό συμμετοχής του έχοντας μαζί του την ταυτότητά του και το αποδεικτικό της πληρωμής της συνδρομής του στον αγώνα.
 
Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε!
 
 
 
Σας παρουσιάζουμε το νέο αγωνιστικό T-shirt του 6ου Kallithea Night Run 2022!!!
 
Αποκτήστε το φανταστικό μπλουζάκι του αγώνα με την εγγραφή σας στο www.kallitheanightrun.gr και ελάτε να τρέξουμε μαζί το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στην Καλλιθέα!
 
Σας περιμένουμε!

Το αγαπημένο μας νυχτερινό ραντεβού δίνεται για 6η χρονιά το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022 στην Πλατεία Τζιτζιφιών στην Καλλιθέα!

Χιλιάδες δρομείς αναμένεται και φέτος να δώσουν δυναμικό παρών στο ξεχωριστό αυτό event  φωτίζοντας  και πάλι τους δρόμους της Καλλιθέας κάνοντας τη νύχτα-μέρα! Οι εγγραφές για τις αγωνιστικές διαδρομές 10km, 5km και 2,5km συνεχίζονται έως και την Κυριακή 9 Οκτωβρίου!

Τον αγώνα διοργανώνει ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, της Περιφέρειας Αττικής, του Σ.Ε.Γ.Α.Σ, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ενώ εντάσσεται στις δράσεις του Be Active HELLAS.

Αξίζει να τονίσουμε ότι μαζί μας και φέτος στο 6ο Kallithea Night Run θα είναι και το "Όραμα Ελπίδας" με σκοπό την ενημέρωση και την εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών για ακόμα περισσότερες ελπίδες ζωής, στέλνοντας το μήνυμα «Δώσε Ελπίδα, Δώσε Ζωή»!

Πληροφορίες-Εγγραφές:  www.kallitheanightrun.gr

Σας περιμένουμε να φωτίσουμε για 6η χρονιά την Καλλιθέα!

Το Γραφείο Τύπου

10/9/2022