Δελτίο Τύπου

Ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας, διοργανωτής του Kallithea Night Run και η Nova, Χορηγός Επικοινωνίας της διοργάνωσης, ανακοινώνουν τη συνεργασία τους με στόχο την προβολή μιας μοναδικής διοργάνωσης με ξεχωριστούς δρομείς αθλητές κι εθελοντές!

Συγκεκριμένα, η Nova προσφέρει τον τηλεοπτικό της «αέρα» για την προβολή του promo spot του 2ου Kallithea Night Run, στο πλαίσιο της στρατηγικής της επιλογής να στηρίζει πρωτοβουλίες που προάγουν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και να αναδεικνύει, μέσα απ’ τα κανάλια Novasports, τις αξίες της άθλησης αλλά και τους αληθινούς  πρωταγωνιστές του «αγώνα».

Έμπρακτη απόδειξη της στήριξης της Nova στο δρομικό κίνημα, αποτελεί και η συμμετοχή της ομάδας των αθλητικών της καναλιών, της “Novasports Running Team”, στη διοργάνωση. Η ομάδα, η οποία αποτελείται από εργαζομένους, συνδρομητές αλλά και συνεργάτες της εταιρείας, δημιουργήθηκε και αναπτύσσεται σταθερά στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί η Nova. Περισσότερες πληροφορίες για την ομάδα, Captain της οποίας είναι ο πρωταθλητής στα 400 μ. μετ’ εμποδίων, Περικλής Ιακωβάκης, μπορείτε να βρείτε στο www.novasports.gr/novasports-running-team