Σας ενημερώνουμε ότι τον αριθμό συμμετοχής σας με το chip χρονομέτρησης και το υλικό συμμετοχής μπορείτε να τα παραλάβετε:
 
Την Πέμπτη 13/10 και την Παρασκευή 14/10 και ώρες 10:00-14:00 και 17:00-20:00 στο κατάστημα ''Fila Sports Arena'' στη διεύθυνση 25ης Μαρτίου 12, Ταύρος (πλησίον ΗΣΑΠ Καλλιθέας).
 
Το Σάββατο 15/10 από το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης, που θα λειτουργήσει από τις 10.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα στην Πλατεία Τζιτζιφιών.
 
Για την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής θα πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να έχετε μαζί σας αντίγραφο του mail, που θα έχετε λάβει από τη διοργάνωση (έως σήμερα το βράδυ) και την ταυτότητα ή το διαβατήριο σας.
 
Για την παραλαβή όλων των παραπάνω από εκπρόσωπο του δρομέα, θα πρέπει υποχρεωτικά ο εκπρόσωπος σας να έχει μαζί του αντίγραφο της ταυτότητας του δρομέα και αντίγραφο του mail.
 
Σε περίπτωση που κάποιος δεν λάβει το mail της διοργάνωσης με τον αριθμό συμμετοχής του και δεν βρίσκει το όνομά του ούτε στις λίστες εκκίνησης στο www.kallitheanightrun.gr τότε θα πρέπει να προσέλθει στο κέντρο εγγραφών το Σάββατο 15/10 στην Πλατεία Τζιτζιφιών για να παραλάβει τον αριθμό συμμετοχής του έχοντας μαζί του την ταυτότητά του και το αποδεικτικό της πληρωμής της συνδρομής του στον αγώνα.
 
Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε!