Η περίοδος εγγραφών έχει λήξει. Οι διαθέσιμες συμμετοχές είναι εξαιρετικά περιορισμένες και θα δίδονται στο Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης, την ημέρα του αγώνα 21/10 από τις 10.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα στην Πλατεία Τζιτζιφιών, Ελ.Βενιζέλου και Ποσειδώνος, Καλλιθέα.

Δικαίωμα συμμετοχής

Όλοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον Αγώνα Δρόμου 2,5 χλμ. Οι ανήλικοι δρομείς μπορούν να συμμετέχουν άνω των 6 ετών στους αγώνες δρόμου της διοργάνωσης με τη σύμφωνη γνώμη και την υπογραφή της έντυπης αίτησης συμμετοχής από τους γονείς ή κηδεμόνες τους. Η αίτηση αυτή (την οποία μπορείτε να κατεβάσετε εδώ) πρέπει να συμπληρωθεί και να υποβληθεί στην Οργανωτική Επιτροπή κατά την παράδοση του πακέτου συμμετοχήςΚανένα πακέτο συμμετοχής δεν πρόκειται να παραδοθεί σε ανήλικο δρομέα εάν δεν υποβληθεί η έντυπη αίτηση συμμετοχής του κηδεμόνα.

Τρόποι Εγγραφής - Συμμετοχής

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε μέσω της ιστοσελίδας www.kallitheanightrun.gr (δείτε την περιγραφή των πακέτων συμμετοχής που ακολουθεί). Εγγραφές μπορούν να γίνουν και αυτοπροσώπως στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας καθημερινά 17:30-19:30.

Τηλ.: 6937404430

 

Κόστος Συμμετοχής - Παροχές

Βασικό Πακέτο  (πατήστε εδώ για εγγραφή σε αυτό το πακέτο)

Το κόστος συμμετοχής είναι 10€ και περιλαμβάνει:

- Ηλεκτρονική χρονομέτρηση

- Αριθμό συμμετοχής (bib number) με το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα για όλες τις εμπρόθεσμες εγγραφές.

- Eιδικό μετάλλιο του Night Run

- Νερά, ισοτονικά, μπανάνες κατά τη διάρκεια του αγώνα και στον τερματισμό

- Προσωπική φωτογραφία του δρομέα με τον χρόνο τερματισμού του

- Ιατρικές Υπηρεσίες

- Αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής 

 

Ενισχυμένο Πακέτο (πατήστε εδώ για εγγραφή σε αυτό το πακέτο)

Το κόστος συμμετοχής είναι 16€ και περιλαμβάνει:

Ότι περιλαμβάνει το βασικό πακέτο και επιπλέον άριστης ποιότητας dry fit tshirt

 

Τρόποι Πληρωμής

 

Α. Με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης κάρτας κατά την on-line εγγραφή σας.

Β. Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης στην Alpha Bank.

Τράπεζα: Alpha Bank

Δικαιούχος: Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας

Αριθμ. Λογαριασμού: 993 00 2330 001622

IBAN: GR65 0140 9930 9930 0233 0001 622

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να καταβάλλετε το αντίτιμο της συμμετοχής το αργότερο 2 ημέρες μετά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής σας και οπωσδήποτε πριν από το οριστικό κλείσιμο των εγγραφών. Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώσετε το ονοματεπώνυμό σας και τον κωδικό εγγραφή σας. Μετά την καταβολή των χρημάτων θα πρέπει απαραίτητα να στείλετε την απόδειξη κατάθεσης με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  άμεσα.

Γ. Αυτοπροσώπως στα γραφεία του Φιλαθλητικού στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας (εντός του Δημοτικού Σταδίου Καλλιθέας, Δημοτικού Σταδίου 1, Καλλιθέα) καθημερινά 17:30-19:30.

Τηλ.επικοινωνίας: 6937404430