Η παραλαβή του αγωνιστικού πακέτου της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης (πλατεία Τζιτζιφιών) το Σάββατο από τις 10.00 το πρωί έως τις 18.00.

Για την παραλαβή του υλικού, ο δρομέας θα πρέπει να έχει μαζί του το email της διοργάνωσης με τον αριθμό συμμετοχής του (bib number) που θα του έχει σταλεί από τη διοργάνωση και την ταυτότητα του.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να προσέλθετε αυτοπροσώπως για την παραλαβή του αριθμού σας, θα πρέπει ο εκπρόσωπος που θα έρθει για την παραλαβή να έχει μαζί του αντίγραφο του email με τον αριθμό συμμετοχής (είτε εκτυπωμένο είτε σε ηλεκτρονική μορφή), και μία απλή φωτοτυπία της ταυτότητας του δρομέα. 

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει λάβει το email της διοργάνωσης με τον αριθμό συμμετοχής του και δεν βρίσκει το όνομά του στις λίστες εκκίνησης  της παρούσας ιστοσελίδας, τότε θα πρέπει να προσέλθει στο κέντρο εγγρραφών για να παραλάβει τον αριθμό συμμετοχής του έχοντας μαζί του την ταυτότητά του και το αποδεικτικό της πληρωμής της συνδρομής του στον αγώνα. 

Στο κέντρο εγγραφών μπορείτε να φτάσετε:

1. Με μετρό, στάση Καλλιθέα

2. Από Σύνταγμα ή Συγγρού - ΦΙΞ: Με λεωφορείο 040, 910 στάση Τζιτζιφιές, 

και Τρόλεϊ : γραμμή 1 και 5

3. Από παραλιακή γραμμές λεωφορείων προς Πειραιά, στάση Τζιτζιφιές 

Α1, Β1, 217, 229, 860, 130