Το πιο γευστικό Pasta Party από τη MISKO

 

Το τρέξιμο αποτελεί προσωπικό χρόνο με τον εαυτό μας, ο οποίος είναι πολύτιμος και άκρως ψυχοθεραπευτικός. Με το τρέξιμο βελτιώνουμε την υγεία μας ενώ παράλληλα παραμένουμε σε φόρμα.

Για την προετοιμασία ενός δρομέα, τα ζυμαρικά είναι απαραίτητο κομμάτι της διατροφής, καθώς γεμίζουν τις αποθήκες του με υδατάνθρακες, ενέργεια δηλαδή που θα χρειαστεί κατά τη διάρκεια του αγώνα. Και καθώς κατά τη διάρκεια της άσκησης τα αποθέματα γλυκογόνου στο σώμα εξαντλούνται, τα ζυμαρικά MISKO είναι εδώ για να μας υπενθυμίσουν ότι είναι η κατάλληλη τροφή και για να ανακτήσουμε τη χαμένη ενέργεια καθώς οι μύες, αμέσως μετά την άσκηση, απορροφούν τα θρεπτικά συστατικά τρεις φορές παραπάνω από το κανονικό. Για τους πιο απαιτητικούς, τα ζυμαρικά Ολικής Άλεσης της MISKO με τις περισσότερες φυτικές ίνες που παρέχουν, καθυστερούν την πέψη των υδατανθράκων με αποτέλεσμα να πέπτονται και να αφομοιώνονται με σταθερό ρυθμό χωρίς να «ζορίζουν» τον οργανισμό.

Με αφορμή το 4ο συνεχόμενο «KallitheaNightRun» στις 19 Οκτωβρίου 2019 με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία Τζιτζιφιών, η MISKO, η πιο αγαπημένη μάρκα ζυμαρικών στην Ελλάδα εδώ και 92 χρόνια, διοργανώνει το πιο γευστικό Pasta Party! Έτσι λοιπόν, για την καλύτερη αποκατάσταση μετά τον αγώνα δρόμου, η MISKO, μας δίνει την πιο νόστιμη αφορμή να απολαύσουμε τα αγαπημένα μας ζυμαρικά σε ένα ξεχωριστό Pasta Party!

Κάθε χρόνο περισσότεροι από 2.000 δρομείς καταφθάνουν στην πλατεία Τζιτζιφιών για να πάρουν μέρος  στο «KallitheaNightRun». Φέτος αναμένεται να συμμετάσχουν πάνω από 3.000 δρομείς, μιας και η συγκεκριμένη διοργάνωση τείνει να γίνει θεσμός! Κοντά σε αυτόν το θεσμό λοιπόν βρίσκεται η MISKO με το δικό της Pasta Party,για όλους εμάς που αγαπάμε το running αλλά και τα… ζυμαρικά, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου από τις 21:10,στοχεύοντας να πλημμυρήσει την πλατεία Τζιτζιφιών με υπέροχες μυρωδιές.

Ανακαλύψτε μικρά και μεγάλα μυστικά για όλους τους τύπους ζυμαρικών, απολαυστικές συνταγές και διατροφικές συμβουλές, στο www.misko.gr, την επίσημη σελίδα της MISKO στο Facebook αλλά και στο Instagram.

 

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΑΡΑ … ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ MISKO!