Δικαίωμα συμμετοχής

Για να συμμετάσχει κάποιος στον Αγώνα Δρόμου 5 χλμ. θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του. Οι ανήλικοι δρομείς μπορούν να συμμετέχουν στους αγώνες δρόμου της διοργάνωσης με τη σύμφωνη γνώμη και την υπογραφή της έντυπης αίτησης συμμετοχής από τους γονείς ή κηδεμόνες τους. Η αίτηση αυτή (την οποία μπορείτε να κατεβάσετε εδώ) πρέπει να συμπληρωθεί και να υπογραφεί από τους γονείς ή κηδεμόνες και να υποβληθεί στην Οργανωτική Επιτροπή κατά την παράδοση του πακέτου συμμετοχής. Κανένα πακέτο συμμετοχής δεν πρόκειται να παραδοθεί σε ανήλικο δρομέα εάν δεν υποβληθεί η έντυπη αίτηση συμμετοχής του κηδεμόνα.

Τρόποι Εγγραφής - Συμμετοχής

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε μέσω της ιστοσελίδας www.kallitheanightrun.gr (δείτε την περιγραφή των πακέτων συμμετοχής που ακολουθεί). Εγγραφές μπορούν να γίνουν και αυτοπροσώπως στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας καθημερινά 17:30-19:30. Τηλ: 6937404430

 

Κόστος Συμμετοχής - Παροχές 

Το κόστος συμμετοχής για το βασικό πακέτο είναι 13 ευρώ

Βασικό Πακέτο  (πατήστε εδώ για εγγραφή σε αυτό το πακέτο)

- Ηλεκτρονική χρονομέτρηση

- Αριθμό συμμετοχής (bib number) με το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα για όλες τις εμπρόθεσμες εγγραφές.

- Ειδικό μετάλλιο του Night Run

- Νερά, ισοτονικά, μπανάνες κατά τη διάρκεια του αγώνα και στον τερματισμό

- Προσωπική φωτογραφία του δρομέα με τον χρόνο τερματισμού του

- Ιατρικές Υπηρεσίες

- Αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής

 

Το κόστος συμμετοχής για το ενισχυμένο πακέτο είναι 19 ευρώ και περιλαμβάνει ότι το βασικό πακέτο και επιπλέον άριστης ποιότητας dry fit tshirt και φακό κεφαλής.

Ενισχυμένο Πακέτο (πατήστε εδώ για εγγραφή σε αυτό το πακέτο)

 

Τρόποι Πληρωμής

 

Α. Με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης κάρτας κατά την on-line εγγραφή σας.

 

Β. Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης στην Alpha Bank.

Τράπεζα: Alpha Bank

Δικαιούχος: Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας

Αριθμ. Λογαριασμού: 993 00 2330 001622

IBAN: GR65 0140 9930 9930 0233 0001 622

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να καταβάλλετε το αντίτιμο της συμμετοχής το αργότερο 2 ημέρες μετά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής σας και οπωσδήποτε πριν από το οριστικό κλείσιμο των εγγραφών. Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώσετε το ονοματεπώνυμό σας και τον κωδικό εγγραφή σας. Μετά την καταβολή των χρημάτων θα πρέπει απαραίτητα να στείλετε την απόδειξη κατάθεσης με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  άμεσα.

Γ. Αυτοπροσώπως στα γραφεία του Φιλαθλητικού στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας (εντός του Δημοτικού Σταδίου Καλλιθέας, Δημοτικού Σταδίου 1, Καλλιθέα) καθημερινά 17:30-19:30.

Τηλ.επικοινωνίας:  6937404430