Ευχαριστούμε πολύ όλους τους δρομείς, που συμμετείχαν στο 6ο Kallithea Night Run το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022 και «φώτισαν» και φέτος τους δρόμους της Καλλιθέας δημιουργώντας μια φανταστική ατμόσφαιρα με το χαμόγελο και την ενέργεια τους!!!

Το 6ο Kallithea Night Run, που διοργανώνει ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας, διεξήχθη με πολύ μεγάλη επιτυχία με τη συμμετοχή χιλιάδων δρομέων παρ’όλες τις δύσκολες καιρικές συνθήκες, που επικρατούσαν από το πρωί σε όλη την Αττική.

Αξίζει, επίσης, να τονίσουμε ότι για 3η χρονιά πραγματοποιηθήκε δράση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" με σκοπό την ενημέρωση των δρομέων για το πρόγραμμα "Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών. Δώσε Ελπίδα. Δώσε ζωή"!!!

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, της Περιφέρειας Αττικής, του Σ.Ε.Γ.Α.Σ, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και εντάχθηκε στις δράσεις του Be Active Hellas.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι συνέβαλαν στην άκρως επιτυχημένη διεξαγωγή του αγώνα και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Οκτώβριο του 2023!!!

Το Γραφείο Τύπου