5ο Kallithea Night Run 2021

 

Ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας-Μοσχάτου-Ταύρου διοργανώνει το 5ο Kallithea Night Run τo Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 με εκκίνηση και τερματισμό στην Πλατεία Τζιτζιφιών.

Το παρόν σχέδιο περιλαμβάνει όλους τους κανόνες διεξαγωγής, τα μέτρα υγειονομικής προστασίας και τις διαδικασίες, που θα τηρηθούν κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης και στο πλαίσιο αυτής. Στο βαθμό, που κρίνεται απαραίτητο και αξιολογώντας την κατάσταση, που θα διαμορφώνεται σταδιακά στη χώρα μας το επόμενο διάστημα και μέχρι την τέλεση του αγώνα, το παρόν θα επικαιροποιείται σύμφωνα με τις οδηγίες και εισηγήσεις των ειδικών επιστημόνων-συνεργατών του ΣΕΓΑΣ, με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα και τις υποδείξεις της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ.

 

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ & ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Δικαίωμα Εγγραφής & συμμετοχής στη διοργάνωση του  Kallithea Night Run 2021, έχουν οι δρομείς, που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι έναντι της νόσου COVID 19, οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει έως 180 ημέρες μετά τη νόσηση) και όσοι έχουν προχωρήσει σε μοριακό τεστ PCR ή rapid test εντός 48ώρου πριν τον αγώνα. Ειδικότερα για τους ανήλικους δρομείς κάτω των 18 ετών γίνεται δεκτό και το self test (εντός 24 ωρών πριν τον αγώνα). Επίσης, οι ανήλικοι (12-17 ετών) μπορούν να προσκομίσουν πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού.

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ – ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Η διοργάνωση του Kallithea Night Run 2021 αφορά τη διεξαγωγή των παρακάτω αγώνων δρόμου: 

 • Αγώνας Δρόμου 10 χλμ (άνω των 12 ετών)
 • Αγώνας Δρόμου 5 χλμ (άνω των 12 ετών)
 • Αγώνας Δρόμου 2,5 χλμ
 • Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων αθλούμενων 300 άτομα (ανά αγώνα), και ανά block εκκίνησης έως 50 άτομα.
 • Τμηματικές εκκινήσεις των block με χρονική απόσταση μεταξύ τους τουλάχιστον 10 λεπτά. Σε κάθε block, αποστάσεις μεταξύ των συμμετεχόντων 1,5μ.-2μ προς κάθε κατεύθυνση.
 • Η χρονική απόσταση μεταξύ της εκκίνησης του τελευταίου μπλοκ του κάθε αγώνα και της πρώτης εκκίνησης του επόμενου αγώνα θα είναι τουλάχιστον 15 λεπτά.

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ

Οι μετακινήσεις συμμετεχόντων / εθελοντών / εργαζομένων / κριτών / συνεργατών για τους σκοπούς της διοργάνωσης τόσο πριν, όσο και μετά τον αγώνα θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, που αφορά στις μετακινήσεις και θα ισχύει τον Οκτώβριο 2021. Στις περιπτώσεις που χρησιμοποιούνται οχήματα της διοργάνωσης ορίζεται ως απαραίτητη η χρήση διπλής μάσκας για οδηγούς/συνοδούς και όλους τους συνεπιβάτες. 

ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ - SPONSOR’S VILLAGE

Κέντρο Εγγραφών

Για τους σκοπούς της διοργάνωσης του Kallithea Night Run 2021, το σύνολο των συμμετεχόντων στη διοργάνωση καλούνται να προσέλθουν στο Κέντρο Εγγραφών, προκειμένου να παραλάβουν τον αριθμό και το υλικό συμμετοχής τους στον αγώνα. Το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης του Kallithea Night Run 2021 θα φιλοξενηθεί στην Πλατεία Τζιτζιφιών (σε ανοικτό χώρο).

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΓΓΡΑΦΩΝ 

Προκειμένου να εξυπηρετηθεί το σύνολο των εγγεγραμμένων δρομέων στη διοργάνωση, το Κέντρο Εγγραφών θα λειτουργήσει με τους παρακάτω κανόνες: 

Λειτουργία το Σάββατο 23.10.2021 από το πρωί έως και 2 ώρες πριν την εκκίνηση.

✓ Η διαδικασία παραλαβής θα γίνεται στην Πλατεία Τζιτζιφιών, όπου θα διαμορφωθούν οι σταθμοί εξυπηρέτησης.

✓ Οι συμμετέχοντες θα κληθούν να προσέλθουν να παραλάβουν τον αριθμό και το υλικό συμμετοχής τους συγκεκριμένες ώρες, με βάση τον αγώνα στον οποίο συμμετέχουν. Η προσέλευση θα γίνει με βάση τον αριθμό συμμετοχής, ώστε να υπάρξει καταμερισμός του συνόλου των προς εξυπηρέτηση συμμετεχόντων.

✓ Μπροστά σε κάθε σταθμό θα υπάρχουν αυτοκόλλητες ενδείξεις στο έδαφος που θα υποδεικνύουν τις θέσεις αναμονής για όσους περιμένουν να εξυπηρετηθούν. Οι αυτοκόλλητες αυτές ενδείξεις θα είναι τοποθετημένες σε απόσταση 2μ. μεταξύ τους. 

✓ Στο χώρο δύναται να παραβρίσκονται ταυτόχρονα 60 συμμετέχοντες προς εξυπηρέτηση. Υπολογίζεται ότι ο χρόνος παραμονής κάθε συμμετέχοντα-επισκέπτη θα κυμαίνεται από 5’ έως 15’.

Το Κέντρο Εγγραφών θα στελεχώνεται από προσωπικό 30 ατόμων ανά πάσα στιγμή. Ο αριθμός αυτός δύναται να είναι μικρότερος ή μεγαλύτερος με βάση τις ανάγκες ανά ημέρα και τη χρονική στιγμή της ημέρας. 

Οι συμμετέχοντες δρομείς θα έχουν ενημερωθεί προηγουμένως με ηλεκτρονική επικοινωνία για τη διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθούν από τη στιγμή της εισόδου τους στο χώρο και θα είναι υποχρεωτικό να φέρουν προστατευτική μάσκα κατά τη διάρκεια παραμονής τους στο Κέντρο Εγγραφών. 

Στην είσοδο του Κέντρου Εγγραφών θα υπάρχει προσωπικό που θα παρακολουθεί τη ροή των επισκεπτών και θα διακόπτει προσωρινά την είσοδο σε περίπτωση που ήδη βρίσκεται εντός του Κέντρου Εγγραφών ο μέγιστος αριθμός επισκεπτών. 

Στην είσοδο του Κέντρου Εγγραφών και πριν την είσοδο στον χώρο το προσωπικό ελέγχει όσους πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής, όπως αυτές αναφέρονται και ισχύουν με βάση τις διευκρινιστικές οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, πριν την ημερομηνία διεξαγωγής της διοργάνωσης.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Οι εθελοντές, το έμμισθο προσωπικό και οι συνεργάτες που θα βρίσκονται στο χώρο του Κέντρου Εγγραφών θα φορούν προστατευτική μάσκα και θα πραγματοποιείται συχνή απολύμανση των χεριών με αντισηπτικό υγρό για όσο χρόνο θα παραβρίσκονται στους συγκεκριμένους χώρους. 

Θα υπάρχει διαθέσιμο αντισηπτικό σε κάθε σταθμό διανομής και εξυπηρέτησης τόσο για εθελοντές / εργαζόμενους / συνεργάτες, όπως και για τους συμμετέχοντες/επισκέπτες. 

Ο χώρος του Κέντρου Εγγραφών θα καθαρίζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και μετά το πέρας αυτής. Η απολύμανση /καθαρισμός των χώρων και του εξοπλισμού θα γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για καθαρισμό/απολύμανση μη υγειονομικών χώρων: 

https://eody.gov.gr/odigies-gia-ton-perivallontiko-katharismo-mi-ygeionomikon-monadon-poy-echoyn-ektethei-ston-io-sars-cov-2/ 

Θα προσδιοριστεί συγκεκριμένος κλειστός χώρος που θα βρίσκεται σε απόσταση από τους υπόλοιπους χώρους που χρησιμοποιεί η διοργάνωση, ο οποίος θα χρησιμοποιείται για την περίπτωση που παρουσιαστεί ύποπτο κρούσμα είτε μεταξύ των εθελοντών / εργαζομένων / συνεργατών είτε μεταξύ των συμμετεχόντων επισκεπτών/ δρομέων. 

Στο χώρο θα υπάρχει υγειονομικό προσωπικό, το οποίο θα έχει και την ευθύνη λειτουργίας του παραπάνω χώρου απομόνωσης. Στον κλειστό χώρο απομόνωσης ύποπτου κρούσματος πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά αυστηρά η χρήση διπλής μάσκας.

Για τη διαχείριση κρούσματος σε συμμετέχοντες, τεχνικό ή εθελοντικό προσωπικό, ακολουθούνται οι οδηγίες του ΕΟΔΥ για τον γενικό πληθυσμό: 

https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/2020/11/COVID19-lixi-karantinas-apomonosis.pdf

ΣΗΜΑΝΣΗ

Σε όλους τους χώρους του Κέντρου Εγγραφών θα υπάρχει σήμανση που θα υπενθυμίζει στους επισκέπτες τους κανόνες υγιεινής που πρέπει να τηρούν, καθώς και την ανάγκη τήρησης των κανόνων φυσικής απόστασης (2μ), αλλά και των οδηγιών της διοργάνωσης.

Επιπλέον, θα αποσταλεί ηλεκτρονικά υλικό σε όλους τους σχετιζόμενους με τη διοργάνωση, με τους κανόνες λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών, αλλά και τους κανόνες που θα πρέπει να τηρούν οι δρομείς την ημέρα του Αγώνα και κατά τη διάρκεια αυτού. 

Sponsor’s Village

Για τους σκοπούς της διοργάνωσης του Kallithea Night Run 2021, δίνεται η δυνατότητα να λειτουργήσει Sponsor’s Village (Έκθεση με περίπτερα στην Πλατεία Τζιτζιφιών).

Σε αυτή την περίπτωση η λειτουργία του Sponsor’s Village θα περιοριστεί την ημέρα του αγώνα. Η Λειτουργία του Sponsor’s Village θα διέπεται από τους κανονισμούς λειτουργίας τέτοιους είδους εκδηλώσεων της Ελληνικής Πολιτείας και θα είναι σύμφωνη με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ που θα ισχύει τον Οκτώβριο 2021. 

Η τοποθέτηση περιπτέρων θα γίνει λαμβάνοντας υπόψη όλους τους κανόνες και οδηγίες για την τήρηση φυσικών αποστάσεων, ώστε να περιοριστούν οι επαφές και να αποφευχθεί τυχόν συγχρωτισμός.  

 

ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

Β. Αγώνες Δρόμου 2,5χλμ,5χλμ και 10χλμ 

Η εκκίνηση-τερματισμός λαμβάνει χώρα στην Πλατεία Τζιτζιφιών.

Πριν την Εκκίνηση

Προσέλευση/Άφιξη συμμετεχόντων στους χώρους εκκίνησης στην Πλατεία Τζιτζιφιών.

 • Η προσέλευση των συμμετεχόντων θα γίνει από τις 18:00 και σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της εκκίνησης των αγώνων.
 • Οι οδηγίες προσέλευσης θα κοινοποιηθούν στους συμμετέχοντες με πολύ μεγάλη λεπτομέρεια με ηλεκτρονική ενημέρωση.
 • Σύσταση προς όλους τους συμμετέχοντες δρομείς να φορούν προστατευτική μάσκα από την άφιξή τους στο χώρο του αγώνα μέχρι την εκκίνησή τους, δηλαδή μέχρι να λάβουν θέση στις ειδικές ενδείξεις σταθερής θέσης. Για την απόρριψη της προστατευτικής μάσκας θα υπάρχει μεγάλος αριθμός κάδων απορριμμάτων σε ενδεδειγμένα σημεία στα blocks προς εκκίνηση. 
 • Η παράδοση των ρούχων των συμμετεχόντων (σε ειδικές πλαστικές τσάντες που έχει διαθέσει η διοργάνωση σε όλους τους συμμετέχοντες) θα γίνει σε ειδικό χώρο με βάση τον Αγώνα Δρόμου, στον οποίο συμμετέχουν. 
 • Συνιστάταιστους δρομείς και λόγω της μικρής διαδρομής του αγώνα να μη παραδώσουν την ειδική τσάντα με τα ρούχα την οποία μπορούν να φέρουν μαζί τους στην διαδρομή. 
 • Συνιστάται στους δρομείς να μην έχουν μαζί τουςκατά την άφιξη τους και γενικά κατά την παραμονή τους στους χώρους των αγώνων συνοδευτικά πρόσωπα – θεατές

Τοποθέτηση στην Εκκίνηση – Διαδικασία Εκκίνησης

 • Οι δρομείς κάθε Αγώνα Δρόμου θα κατανεμηθούν σε διαφορετικά blocks, το κάθε ένα από τα οποία θα έχει διάσταση 1.000τμ. H παράταξη των blocks ορίζεται στο μήκος της Πλατείας Τζιτζιφιών.
 • Κάθε block θα έχει μήκος περίπου 100μ προκειμένου να επιτρέπει στους δρομείς να τηρούν τον κανόνα της φυσικής απόστασης 1,5μ-2μ μεταξύ των σε οριζόντια και κάθετη κατεύθυνση. Σημειώνεται ότι το πλάτος του κάθε block είναι 10μ. 
 • Όταν οι δρομείς εισέλθουν στο block της εκκίνησης, καθώς και στο επόμενο block, θα τοποθετούνται - με βάση τον κανόνα του 1,5μ. - 2μ. φυσική απόσταση - σε συγκεκριμένες σειρές των 7-8 ατόμων έκαστη. Στο block εκκίνησης θα υπάρχει σαφής οδηγία για την (υποχρεωτική) θέση/στάση αναμονής εκκίνησης κάθε δρομέα. 
 • Έχοντας νωρίτερα υποχρεωτικήθέση/στάση αναμονής για την εκκίνηση, οι δρομείς εκκινούν διαδοχικά–εκ των πραγμάτωνδιατηρώντας τις μεταξύ τους προ-υπάρχουσες αποστάσεις μεταξύ τους, προς κάθε κατεύθυνση. Η εκκίνηση των δρομέων θα πραγματοποιείται ανά 5-6 σειρές (ανά περίπου 50 συμμετέχοντες). 
 • Να σημειωθεί ότι, οι δρομείς κατανέμονται στα blocks εκκίνησης (χωρίς δυνατότητα αυθαίρετης αλλαγής) με βάση τις επιδόσεις τους, οπότε εξασφαλίζεται ενιαίος ρυθμός κίνησης για τους ανήκοντες σε συγκεκριμένο block εκκίνησης, με επακόλουθο τα λιγότερα πιθανά προσπεράσματα δρομέων σε ολόκληρη την εξέλιξη του αγώνα και τον μικρότερο δυνατό συγχρωτισμό με άλλους δρομείς, πέραν των τριγύρω ευρισκομένων. 
 • Η απόσταση από το τέλος του 1ου μέχρι την αρχή του 2ου block εκκίνησης ορίζεται σε3-5μ
 • Από block σε block η χρονοκαθυστέρηση εκκίνησης μπορεί να εκτείνεται μέχρι 10’. Στον χρόνο που απαιτείται για την εκκένωση του block που εκκινεί, προστίθεται α) o χρόνος που απαιτείται για την τοποθέτηση των δρομέων του επόμενου block στις υποχρεωτικές ατομικές θέσης/στάσης αναμονής για την επόμενη εκκίνηση και β) επιπλέον χρόνος 3-4’. 
 • Για απόσταση τουλάχιστον 200μ – 300μ. μετά την εκκίνηση, θα υπάρχει ένδειξη ροής προκειμένου να υποδεικνύονται στους δρομείς η πορεία που πρέπει να ακολουθήσουν και οι αποστάσεις που θα πρέπει να τηρούν.

 

ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ & ΜΕΤΑ

Διαδικασία Αγώνα – Τερματισμός και Μετά τον Τερματισμό

 • Κατά τη διάρκεια του αγώνα συνιστάται και εποπτεύεται οι δρομείς να διατηρούν όσο δυνατό μεγαλύτερες αποστάσεις και να προσαρμόζονται με τα παρακάτω: 

✓ Το τρέξιμο των δρομέων δίπλα-δίπλα είναι ασφαλές μόνο όταν τηρείται απόσταση ασφαλείας μεταξύ των δρομέων 2μ. 

✓ Το τρέξιμο των δρομέων σε κλιμακωτό σχηματισμό (ο ένας μπροστά και ο άλλος πίσω δεξιά ή αριστερά) είναι ασφαλές μόνο όταν τηρείται νοητή πλαϊνή απόσταση μεταξύ των δρομέων 2μ. 

✓ Το τρέξιμο των δρομέων σε ομάδες με αποστάσεις μεταξύ των μικρότερες από αυτές που αναφέρονται παραπάνω θα πρέπει να αποφεύγεται. 

 • Οι δρομείς θα πρέπει να τρέχουν φορώντας φανέλα, την οποία σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να αφαιρούν πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά τον τερματισμό μέχρι και την παραλαβή της τσάντας με τα ρούχα τους. 
 • Το ωρολόγιο πρόγραμμα του αγώνα και η εκκίνηση των δρομέων καθιστούν απόλυτα διαχειρίσιμη και ελεγχόμενη τη συνάθροιση των δρομέων τόσο κατά τη διαδρομή όσο και στον τερματισμό. 
 • Δεν επιτρέπονται τελετές απονομών. Τα μετάλλια θα τα παραλαμβάνουν όλοι από ένα τραπέζι χωρίς συνωστισμό, χωρίς επαφές.
 • Μετά τον τερματισμό, οι δρομείς παραλαμβάνουν από τους ειδικούς σταθμούς τροφοδοσίας και μεταλλίων το εμφιαλωμένο νερό, αναψυκτικό και/ή ισοτονικό ποτό. Παράλληλα παραλαμβάνουν και το μετάλλιο τερματισμού. Οι εθελοντές που στελεχώνουν τους συγκεκριμένους σταθμούς τροφοδοσίας και μεταλλίων εποπτεύουντην διανομή των προϊόντων και του μεταλλίου στους δρομείς, ακουμπώντας τα επάνω σε ένα τραπέζι από όπου ο δρομέας τα παραλαμβάνει ο ίδιος, χωρίς άμεση φυσική επαφή με τον εθελοντή. 
 • Τέλος, οι δρομείς κατευθύνονται προς το χώρο όπου παρέδωσαν τα ρούχα τους και παραλαμβάνουν την ειδική τσάντα που παρέδωσαν κατά την άφιξή τους. 
 • Οι δρομείς καλούνται να απολυμάνουν τα χέρια τους με αντισηπτικό διάλυμα που θα τους παρέχεται στο χώρο αυτό. 
 • Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες αναχωρούν για τον τόπο διαμονής τους σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ περί μετακινήσεων. 
 • Οι μετακινήσεις συμμετεχόντων / εθελοντών / εργαζομένων / κριτών / συνεργατών για τους σκοπούς της διοργάνωσης τόσο πριν, όσο και μετά τον αγώνα θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ που αφορά τις μετακινήσεις και θα ισχύει τον Οκτώβριο 2021.

Στις περιπτώσεις που χρησιμοποιούνται οχήματα της διοργάνωσης ορίζεται απαραίτητη η χρήση διπλής μάσκας

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΓΩΝΑ – ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Το σύνολο των εργαζομένων / εθελοντών / κριτών / συνεργατών που θα απασχοληθούν την ημέρα του αγώνα θα είναι πλήρως καταρτισμένο και εκπαιδευμένο αναφορικά με τις διαδικασίες και τους κανονισμούς της διοργάνωσης. 

Όλο το ανθρώπινο δυναμικό, που συμμετέχει στην διοργάνωση θα είναι πλήρως εμβολιασμένο έναντι της νόσου COVID 19 ή θα έχει πιστοποιητικό νόσησης (εξαμήνου) ή θα έχει προχωρήσει σε PCR 72 ωρών ή rapid test 48 ωρών πριν τον αγώνα.

Εργαζόμενοι / εθελοντές / κριτές / συνεργάτες θα φορούν προστατευτική μάσκα. Η προστατευτική μάσκα θα αλλάζεται τακτικά, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. 

Η χρήση γαντιών δεν συστήνεται- εκτός από την παροχή ιατρικής βοήθειας και τη μεταφορά ιματισμού. Προτιμάται η συχνή απολύμανση των χεριών.

Κάδοι απορριμμάτων για την απόρριψη μασκών και γαντιών θα είναι διαθέσιμοι σε όλους τους χώρους. 

Θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος εισόδου στους χώρους υποστήριξης της διοργάνωσης την ημέρα του αγώνα και πάντα με την επίδειξη των σχετικών διαπιστευτηρίων. Ο αριθμός των ατόμων που μπορούν να βρίσκονται στους χώρους αυτούς θα είναι ανάλογος των τετραγωνικών μέτρων του εκάστοτε χώρου, και με την προϋπόθεση τήρησης της φυσικής απόστασης 2μ.

Μεταξύ των χώρων υποστήριξης της διοργάνωσης και στο πλαίσιο των χώρων παροχής ιατρικών υπηρεσιών και φροντίδας, θα προβλεφθεί η διαμόρφωση ειδικού απομονωμένου χώρου για την περίπτωση αντιμετώπισης ύποπτου κρούσματος (ενός ή περισσοτέρων) είτε μεταξύ των συμμετεχόντων, είτε μεταξύ των εθελοντών / εργαζομένων / κριτών / συνεργατών της διοργάνωσης. Στον κλειστό χώρο απομόνωσης ύποπτου κρούσματος θα πρέπει να γίνεται υποχρεωτικά χρήση διπλής μάσκας.

Για τη διαχείριση κρούσματος σε συμμετέχοντες, τεχνικό ή εθελοντικό προσωπικό, ακολουθούνται οι οδηγίες του ΕΟΔΥ για τον γενικό πληθυσμό: 

https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/2020/11/COVID19-lixi-karantinas-apomonosis.pdf 

Οι χώροι υποστήριξης θα καθαρίζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής ημέρας, ενώ θα έχει προηγηθεί εκτεταμένη απολύμανση πριν την χρήση τους. Η απολύμανση /καθαρισμός των χώρων και του εξοπλισμού θα γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για τον καθαρισμό και την απολύμανση μη υγειονομικών χώρων:

https://eody.gov.gr/odigies-gia-ton-perivallontiko-katharismo-mi-ygeionomikon-monadon-poy-echoyn-ektethei-ston-io-sars-cov-2/ 


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ

Το σύνολο των εγγεγραμμένων δρομέων στη διοργάνωση του Kallithea Night Run 2021 θα ενημερωθεί πλήρως για όλες τις πτυχές της διοργάνωσης, τους κανονισμούς και τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν. Για την ενημέρωση των δρομέων θα χρησιμοποιηθεί: 

 • Ηλεκτρονική Επικοινωνία ανά τακτά χρονικά διαστήματα, η οποία θα είναι συχνότερη όσο πλησιάζουμε προς την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα 
 • Ειδική Σήμανση τόσο στους χώρους του Κέντρου Εγγραφών όσο και την ημέρα του Αγώνα στα διάφορα σημεία των αγωνιστικών διαδρομών και περιοχών 
 • Συνεχείς Ηχητικές Ανακοινώσεις την ημέρα του αγώνα με τις οποίες θα γίνεται συνεχής υπενθύμιση στους δρομείς των οδηγιών, συστάσεων και κανονισμών τόσο της Οργανωτικής Επιτροπής όσο και του ΕΟΔΥ και της Υγειονομικής Επιτροπής της ΓΓΑ.

 

Το Γραφείο Τύπου