Καλλιθέα 23/10/2017

Η νύχτα μέρα.. έγινε στην Καλλιθέα με τη λάμψη των αστέρων του στίβου αλλά και από τα φωτεινά βλέμματα, τον ειδικό φακό καιτα χαμόγελα των δρομέων και των εθελοντών όπως και πλήθος κόσμου που έδωσαν το παρών στο νυχτερινό δρομικό γεγονός της πόλης!

Οι συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες ηλικιών στο 2ο KallitheaNightRun κι ο καιρός που ήταν σύμμαχος στο μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός, η άψογη διοργάνωση κι ο παλμός των δρομέων και των αθλητών στην γραμμή της εκκίνησης στην πλατεία των Τζιτζιφιών απέδειξαν πως το δρομικό κίνημα μεγαλώνει και γιγαντώνεται!!

Ο δρόμος των 2,5χλμ ήταν αφιερωμένος στη μνήμη της μικρής αθλήτριαςΑντριάναςΑναπλιώτη που “έσβησε”  ξαφνικά στα 10 της χρόνια από ανεύρισμα. Οι γονείς της αλλά και πολλοί φίλοι της μετείχαν στον αγώνα κι απένειμαν στις νικήτριες τα έπαθλα, τιμώντας τη μνήμη της.

Νικήτριες ήταν:

1η Χατζηπαναγιώτη Ιλιάνα με χρόνο  09΄41΄΄

2η ZachranLydia-Linta με χρόνο  11΄54΄΄

3η Σορδάκη Νικολέττα με χρόνο  12΄49΄΄

Στα 2,5 χλμ ανδρών όπου είχαμε και τις περισσότερες διεθνείς συμμετοχές 

Νικητές ήταν :

1ος Άρης Βούρος με χρόνο  08΄46΄΄

2ος  BlancRenaud με χρόνο  09΄02΄΄

3ος  Ανδρέας Νίνης με χρόνο  09΄16΄΄ 

Εδώ την απονομή των επάθλων έκανε ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος.

Στα 5χλμ γυναικών  οι αθλήτριες της PRT ξεχώρισαν ..από την εκκίνηση κι έκαναν μία πολύ γρήγορη διαδρομή στην άσφαλτο της κεντρικής Λεωφόρου Θησέως.

Με νικήτριες:

1η  Μανούσου Μοσχούλα  (PRT) με επίδοση 18΄ 20΄΄

2η Αλεξάνδρα Καίσαρη (PRT) με επίδοση 19΄03΄΄

3η Τσουρκουκτζή Αναστασία (Γ.Σ.Κερατσινίου)  με επίδοση 19’  20΄΄

 

Στα 5χλμ των ανδρών ο Πρωταθλητής Κύπρου και μέλος της PRT (PapachristosRunningTeam) Νίκος Φράγκου ήταν ο νικητής με επίδοση 15’ 39’’

2ος  Ο Παναγιώτης Περλέγκας με (Gorun)  με επίδοση 17΄ 28΄΄και 3ος ο Μιχάλης Ρουμάνος (Γ.Σ Βέλος, Φαλήρου) με  χρόνο 17΄ 39΄΄.

Το έπαθλο για την μεγαλύτερη -πολυπληθέστερη ομάδα που συμμετείχε στη διοργάνωση απονεμήθηκε από τον αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ κο Παναγιώτη Δημάκο στην ομάδα τη NOVAsports.

To ραντεβού όλων ανανεώθηκε για την 1η Απριλίου 2018 που έχει προγραμματιστεί το KallitheaRUN στην ημερήσια διαδρομή του με αφετηρία την κεντρική πλατεία της Καλλιθέας, την πλατεία Δαβάκη.

 

*Hδιαδρομή είναι πιστοποιημένη από την AIMSInternationalκαι την IAAF.

*ΤoKallitheaNightRunστηρίζει τηUNICEFκαι μέρος των εσόδων του αγώνα θα δοθεί για την ενίσχυση του έργου της.

KALLITHEANIGHTRUN - www.κallitheanightrun.gr

Από το Γραφείο Τύπου

Κανέλλα Δημάκου

MEd, MBA